Heel veel te zien en heel veel te doen. Dus, doe je wandelschoenen maar aan!

Dag 1 Delft

Op de eerste dag staat Delft op het programma. Bezocht worden de het Prinsenhof en de fabriek van de Koninklijke Porceleyne Fles. Een wandelroute brengt je langs de mooiste plekken van de Prinsenstad.

 


Dag 2 Amsterdam

De tweede dag bezoek je Amsterdam. Met de trein arriveer je na een klein uurtje direct in het centrum. Je krijgt een ticket voor de hop on-hop off bus die je naar alle bezienswaardigheden van de hoofdstad brengt in 12 stops. De pas is de hele dag geldig. Tijdens de rit kun je uitstappen wanneer je maar wilt.

 


Dag3 Den Haag

De derde dag is het de hoogste tijd voor een dagje Den Haag; tram 1 brengt je in een klein half uur aan het Spui. Hier kun je het Mauritshuis en het Escher in het Paleis Museum bezoeken.

 


Dag 4 Rotterdam

De vierde dag bezoek je de grootste havenstad van Europa: Rotterdam. Daar waar het motto is: niet lullen, maar poetsen! En waar kun je dat beter doen dan met een uitzicht van boven: de Euromast. Vervolgens een bezoekje aan het prachtige Boymans van Boijmans Beuningen Museum. Een blik in de betoverende nieuwe Markthal mag natuurlijk niet ontbreken. Terug naar Delft met de trein in 15 minuutjes voor een welverdiende nachtrust in het Hostel.  

 


Inclusief:
  • 4 overnachtingen
  • Reisinformatie
  • toegangsbewijzen tot genoemde bezienswaardigheden en de hop-on-hop-off bus in Amsterdam
Exclusief toeristenbelasting. Voor het openbaar vervoer dien je rekening te houden met €34.05 reistegoed op je OV-chipkaart.

Terug naar Arrangementen