Tip: Vriendinnen weekend op 11, 12 en 13 december - woensdag 11 november 2015

 Weekend weg met vriendinnen
 
Begin het weekend met een lunch bij het Stadskoffyhuis (http://stads-koffyhuis.nl/arrangementen/online-reserveren/ ). Daarna een stadswandeling met gids en  een bezoek aan de nieuwe kerk. (Prijs p.p. € 10,- incl. entree. Aanmelden bij info@tipdelft.nl of 015-215 40 52.)
 
Kom lekker naar het Hostel op de Voldersgracht en drink met elkaar je zelf meegebrachte wijntje in de lounge. Tien minuutjes lopen naar Escape Challenge voor een spannende belevenis. Het is een ervaring, een uniek en nieuw spel. Met je vriendinnen laat je je opsluiten in een mysterieuze kamer met maar één uitgang. Jullie hebben precies 1 uur de tijd om de kamer te ontsnappen door het zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Samenwerken en een leesbril zijn nodig.   

Restaurantjes in overvloed maar als je met een grotere groep bent is de bierfabriek een aanrader. Moe en hopelijk voldaan kan je lopend via één van de kroegjes voor een afzakkertje naar je schone opgemaakte bed.
 
Zaterdagmorgen kan je in de gezamenlijke ruimte ontbijten. Neem mee wat je zelf lekker vind en haal verse broodjes bij bijvoorbeeld de Diamanten ring. Ook uit ontbijten is mogelijk. Om half elf wordt je verwacht bij Knotten in de zelfde straat als Hostel Delft voor een 2 uur durende workshop. ( http://watwaarnu.nl/delft/v/20151212/526358/knotten/workshop-leren-breien-zaterdag-12-december-van-10-30-tot-12-30-uur) 
 
Hostel Delft ligt in winkelgebied De Klis waar zaterdag 12 december 12.00 - 17.00 uur een heerlijk wintersfeer is. Verschillende koren zorgen voor de muziek en er is een live demonstratie Ice Carving. Vanaf 18.00 kunt u onder andere naar het Indonesische Pop Up restaurant in theater de Veste (eten@theaterdeveste.nl)
 
Op zondag een wandeling door het groen of een fietstocht rondom Delft. Wat ook nog een aanrader is om 12 uur de één uur durende rondleiding bij het Vermeer Centrum ook op de Voldergracht. Dit zijn maar enkele ideeën want er is heel veel te doen in Delft. Kijk op de website voor foto's van het Hostel en de kamer indeling. Reserveren kan direct via de site en wilt u dat wij reserveringen maken dan horen we het graag via de contact pagina. 
 

 


Back to previous page >